Comunicat de presă Finalizarea proiectului
Home » Anunturi  »  Comunicat de presă Finalizarea proiectului
Comunicat de presă Finalizarea proiectului

„Conservare, restaurare și punere în valoare Biserica „Sf. Atanasie”- cu amenajare incintă, construire corp anexă și iluminat arhitectural”

Parohia Niculițel II (Sfântul Atanasie), în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Conservare, restaurare și punere în valoare Biserica „Sf. Atanasie”- cu amenajare incintă, construire corp anexă și iluminat arhitectural”, cod SMIS 139456, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 5 - Imbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, Prioritatea de investiții 5.1 - Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural.

Valoarea totală a proiectului este de 17.266.156,25 lei, din care valoarea sumei nerambursabile din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 13.182.614,44 lei.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea turismului durabil în județul Tulcea, prin restaurarea și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural și includerea acestuia în circuitele turistice regionale.

Citeste detalii